Duurzaamheid Prefab beton

Duurzaam beton betekent dat er goed wordt omgegaan met het gebruik van de grondstoffen. En dat de levensduur van de prefab beton producten verlengt worden. Duurzaam prefab beton heeft een levensduur groter dan 100 jaar. Hierdoor is de CO2 emissie erg laag van prefab beton. Ook na deze levensduur is het prefab beton element voor ca 90% recyclebaar. Dit materiaal kan tot 30% vervangen worden door het grof toeslag materiaal grind.

Door een slim en esthetisch ontwerp toe te passen is de duurzaamheid nog meer te vergroten. Denk aan prefab beton elementen die weer in geheel hergebruikte kunnen worden. Of het ontwerp van een functioneel gebouw wat in de tijd aan nieuwe wensen kan voldoen.

Accepteren
Wij maken gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek op onze site beter te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Lees meer