Referenties

kelder methorst

Kelderwanden Veenendaal

Voor een opdrachtgever hebben we verschillende wanden geleverd voor het maken van een kelder voor een productielijn.

Doordat dit in een bestaand pand moest gebeuren, mochten de wanden niet te zwaar worden om te verplaatsen. Daarom hebben we de platen d.m.w. een natte knoop verbinding opgedeeld. Om de wanden snel te kunnen plaatsen hebben we alle hoeken uitgevoerd met een verbinding met draadeind. Deze word dan later met gietmortel aangegoten.

stockholmweg marien

Binnenwanden Barneveld

Voor een bedrijfsverzamelgebouw in Barneveld hebben we allen binnenwanden geleverd. Aangezien er verschillende bedrijven hierin komen, moesten de wanden brandwerend uitgevoerd worden. Daarom is er gekozen om deze uit te voeren in prefab beton. In totaal ging het hierbij om ongeveer 4.000 m2 prefab beton wand.

barneveld hal

Borstwering en binnenwanden

Voor een opslagloods in Barneveld hebben we geisoleerde borstweringspanelen gemaakt. Ook de eerste laag van de binnenwanden is prefab beton i.v.m. aanrijden van wagens en heftruck.

kelder marien

Kelder Barneveld

Voor een straalmachine mochten wij de kelderbak maken. Dit is een bak van 5 x 5mtr en een diepte van 2,5mtr. Deze is in 1 dag geplaatst, vloer gestort en afgewerkt.

Accepteren
Wij maken gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek op onze site beter te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Lees meer